Recenzie: Eve-Anna Carey

374512

An aparitie: 2011

AutorAnna Carey

Categoria: Literatura Universala

EdituraLEDA

Nr. pagini: 287

Descriere:

În ultima noapte petrecută în şcoala de fete unde este elevă, Eve descoperă ceea ce se întâmplă în realitate cu absolventele – şi soarta cumplită care le aşteaptă.

Evadând din singurul cămin pe care îl cunoscuse vreodată, ea porneşte într-o călătorie lungă, presărată cu piedici înşelătoare, în căutarea unui loc în care să poată supravieţui. Pe drum îl întâlneşte pe Caleb, un băiat rebel şi dur, care trăieşte în sălbăticie. Separată de bărbaţi întreaga viaţă, Eve fusese învăţată să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între adevărata dragoste şi propria ei viaţă.

Anna Carey a studiat literatura şi scrierea creativă la Universitatea New York şi deţine un Master de la Brooklyn College. În prezent locuieşte în Los Angeles.

Parerea mea:

81e6c6e3cbff10454b5e77109beb19f1

In ” Eve” este prezentata povestea unei adolescente, in varsta de numai cincisprezece ani, ce invata intr-o Scoala ce le promite Absolventelor o viata mai buna, in Orasul de Nisip. Pana cand intr-o seara viata lui Eve se schimba radical, odata cu aflarea adevarului, ce incepe sa iasa la iveala, imediat dupa evadarea lui Arden.

Mi-am luat cartea de la bibloteca, fara nicio retinere. Adica cui nu-i plac povestile distopice?! 🙂 Eu una sunt innebunita dupa povestile/lumile distopice, de cand am citit Divergent. Asa ca m-am gandit ca este ocazia perfecta imprumutand cartea.

tumblr_lxnyrjvtn41qkpjhb

 

 

 

 

 

Sincer in primele zile nu am vrut sa o citesc. De ce? Nu am nimic cu autoarea, dar atunci cand am vazut personajul lui Eve…Eu una m-am saturat de atatea personaje feminine, ce se cred urate dar au o frumusete uimitoare, ce sunt atat de neajutorate pe la inceputul cartilor, dar apoi se dovedesc a fi insusi printesa razboinica Xena. 🙂

Hehe. Si asta este doar inceputul…*breaktime*:D

tumblr_lj982lBGSb1qixleeo1_250Aaa da! Acum este momentul cand va povestesc despre Caleb. Acel Caleb care mi-a placut doar atunci cand a salvat-o pe Eve de ursoaica, ca in rest nimic palpitant. Ajung sa cred ca sunt singura persoana, care a ras si s-a bucurat atunci cand au ajuns la intrarea Califiei. Eram ceva de genu: “Yesss! Ai ramas cu ochii in soare,fraiere! Am scapat de tine”

Ehhh..cred ca v-am spoilarit destul.

P.S. :Poate ca aceasta recenzie trebuia sa va faca sa o cititi neaparat, dar fiecare are dreptul la o parere.

Nota: 3/5333333

Advertisements

One thought on “Recenzie: Eve-Anna Carey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s